Szolgáltatásaink:

Értékesítés
Szaküzletünkben lehetősége van személyesen vásárolni, 
illetve bármelyik elérhetőségünkön fogadjuk megrendeléseit is. 
A nem személyes átvétellel rendelt csomagok postaköltsége a
a fizetés módjától és a csomag méretétől függően változik!

 
A megrendelés összegének előre utalása esetén:

Levélküldemény esetén 780 Ft + Áfa, (bruttó  990 Ft)
Csomagküldemény esetén 1015 Ft+Áfa, (bruttó 1290 Ft)
A megrendelés összegének utánvételes fizetése esetén:

1488 Ft+Áfa, (bruttó 1890 Ft)
A megrendelt termékek kiszállítása a Magyar Posta ( MPL )
szolgáltatásainak igénybevételével történik.
Üzletünkben már a NAV által előírt on-line kassza segítségével adjuk a nyugtát,
de kérésére természetesen névre szóló számlát állítunk ki.

Javítás, szervíz
Szervízünk vállalja:
szórakoztató és híradástechnikai berendezések
(hagyományos - LCD - plasma TV, DVD felvevő és lejátszó, videó és audió magnó,
házimozi, HIFI, hangfal, bármilyen távirányító stb.),  
számítástechnikai készülékek
(asztali PC, laptop, notebook, tablet, hagyományos - LCD monitor, nyomtató stb.), 
valamint barkácsgépek, háztartási kisgépek
(mikrosütő, hajszárító, vasaló stb.) 
javítását, de foglalkozunk alkatrészeinek és kiegészítőinek forgalmazásával is.
Új termékek beüzemelését is vállaljuk.
Az átlagos javítási idő  néhány munkanap. Sűrgős esetekben felár ellenében lehetőség van aznapi javításra is. Ez az esetleges alkatrész beszerzési idő függvényében módosulhat. Aktuális javítási óradíjaink:

Készülék vizsgálati díj:                      2000,-

Készülék tisztítás, portalanítás:         2500,-

HI-FI, DVD, mikrosütő javítás:          4000,-

         Audió készülék javítás:                     4000,-        

Televízió, monitor javítás:                 6000,-

Számítógép javítás:                           5000,-

Videó javítás:                                    4000,-

Kamera javítás:                                 6000,-

Egyéb javítás:                                   2000,-

Tárolási díj:                                 200,-/nap

Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák !!!

 A javított készüléket 14 napig díjmentesen tároljuk!

Készülék vizsgálati díjat nem kell fizetni, ha alkatrészhiány miatt nem tudjuk javítani a készüléket, illetve ha az Ügyfél kéri a javítást. Készülék vizsgálati díjat kell fizetni, ha a javítási költséghatár miatt a készüléket nem javíthatjuk meg.A készülék javított egységeire és a beépített alkatrészekre 20.000Ft-os javítási összegig grátisz 3 hónap garanciát vállalunk. 20.000Ft-os  javítási összeg felett a kötelező jótállást vállaljuk, melynek időtartama 6 hónap. Reklamációt kizárólag blokk vagy számla ellenében fogadunk el! Sokéves szakmai és kereskedelmi tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni Önnek, hogy minden esetben gyorsan és pontosan hozzájuthasson a keresett alkatrészekhez vagy tartozékokhoz, mihamarabb újra használatba vehesse elromlott készülékét. Termékskálánk összeállításánál, valamint áraink kialakításánál a piaci igények maximális figyelembevétele volt a célunk. Tudásunkkal és a kiszolgálás színvonalával törekszünk arra, hogy Ön elégedett legyen. Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését, szívesen látjuk személyesen üzletünkben vagy vegye fel a kapcsolatot telefonon, faxon, hogy mielőbb csatlakozhasson ügyfeleink népes táborához.

Általános javítási feltételek

A javításra behozott készüléket a munkafelvevő átvételi elismervényen átveszi és feltünteti a készülék típusát, gyári számát, külső sérüléseit és az Ügyfél által panaszolt hibáit. Szervizünk csak tiszta állapotban behozott készüléket javít.  A javításokat típustól függően az átvétel sorrendjében végezzük el. Sürgősségi javítást csak felár ellenében vállalunk! A nem garanciális javítás esetén az Ügyfél által panaszolt hibákon kívül a készülékben talált egyéb hibákat is megjavítjuk külön felkérés nélkül (ez alatt a következő hibák értendők: pl. kopott gumis alkatrészek, elhasználódott, kívülről az ügyfél által még nem észlelhető hibák, tisztítás, karbantartás). Ezen hibák elhárítása az üzembiztos működés érdekében szükségesek. Ha az Ügyfél külön nem szab határt, mindenféle tájékoztatás nélkül megjavítjuk 5.000,-Ft + ÁFÁ-ig a készüléket. Az ügyfél kérésére, a javításra behozott készülékről állapot felmérést készítünk (értékbecslés, árajánlat).  Készülék vizsgálati díjat nem kell fizetni, ha alkatrészhiány miatt nem tudjuk javítani a készüléket, illetve ha az Ügyfél kéri a javítást. Készülék vizsgálati díjat kell fizetni, ha az Ügyfél által megszabott javítási költséghatár miatt a készüléket nem javíthatjuk. Árajánlat, vizsgálati díj: 1000,-Ft + ÁFA. A készülékeket a szerviz terhelésének és az alkatrész beszerzésének függvényében 3-30 munkanap alatt javítjuk.  A rezsi óradíjak a szervizben kifüggesztve láthatóak. Minimális javítási idő 1 óra.  A továbbiakat 1/4-ed órás lebontásban számítjuk. A készülék javított egységeire és a beépített alkatrészekre 20.000Ft-os javítási összegig grátisz 3 hónap garanciát vállalunk. 20.000Ft-os  javítási összeg felett a kötelező jótállást vállaljuk, melynek időtartama 6 hónap. Reklamációt kizárólag blokk vagy számla ellenében fogadunk el! Garanciát nem vállalunk olyan készülékekre, melyeket előzőleg szakszerűtlenül javítottak, vagy másik szerviz nem tudta megjavítani. A fejdob, lézer egység, szalagpálya és mechanikai alkatrészek tisztítása nem tartozik a garanciális hibák közé! A garancia idő kezdete a javítás elvégzése (számla dátuma). Késedelmes átvételkor a késés idejével csökken a garanciális idő. A garancia csak az általunk cserélt alkatrészekre és munkára vonatkozik. A garancia érvényét veszti, ha a készüléket más szétszedi, továbbá törés ill. elemi kár (túlfeszültség) villámcsapás esetén. A készülékben általunk okozott kárt megtérítjük. A javított készülékeket 14 napig díjmentesen tároljuk, ezután tárolási díjat számítunk fel. Összege: napi 125,-Ft. 3 hónapnál tovább a készüléket nem tároljuk, külön felkérés nélkül értékesítjük! Az eladási árból a javítási és tárolási költséget levonjuk, a fennmaradó összeget az ügyfélnek postázzuk. A vállalási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. idevonatkozó rendelkezései a mérvadóak.

Szaktanácsadás

Szakembereink üzletünkben személyesen vagy telefonon is műszaki tanácsadással szolgálnak a nálunk vásárolt termékekkel kapcsolatban. 


 KÉPGALÉRIA


 

ťjĚ‘ŕ“ň’9úÓ¤żńńűĂůÖÝ`Ŕۧ‹ýáüëzĄ€´QE