Menü

Cégünkről

Engedje meg, hogy ezúton megragadva az alkalmat bemutatkozzunk, megismertessük Önnel cégünket, szolgáltatásainkat és termékeinket.

Cégünk 2001-ben alakult. Szórakoztató és híradástechnikai berendezések, számítástechnikai eszközök, valamint barkácsgépek, háztartási kisgépek javításával, alkatrészeinek és kiegészítőinek forgalmazásával is foglalkozunk.

Első üzletünk és szervizünk Zuglóban, az Adria sétányon üzemelt. 2017. novembere nagy változást hozott, régi tervünk valósult meg azzal, hogy cégünk frekventáltabb helyre költözött. Maradtunk Zuglóban, új helyünk a régitől kb. 1,5 kilométerre, a 1149. Budapest, Nagy Lajos király útja 136. alatt található meg.

Sokéves szakmai és kereskedelmi tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni Önnek, hogy minden esetben gyorsan és pontosan hozzájuthasson a keresett alkatrészekhez vagy tartozékokhoz, mihamarabb újra használatba vehesse elromlott készülékét.

Termékskálánk összeállításánál, valamint áraink kialakításánál a piaci igények maximális figyelembevétele volt a célunk.

Tudásunkkal és a kiszolgálás színvonalával törekszünk arra, hogy Ön elégedett legyen.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését, szívesen látjuk személyesen megújult és megszépült üzletünkben vagy vegye fel a kapcsolatot telefonon, email-en, hogy mielőbb csatlakozhasson ügyfeleink népes táborához.

Üzletünkben a NAV által előírt on-line kassza segítségével adjuk a nyugtát, de kérésére természetesen névre szóló számlát állítunk ki. Készpénzes fizetési mód mellett elektronikus fizetési módként az azonnali átutalásos  fizetésre is lehetőség van.

A KÉSZ Elektronic Kkt. a webáruház termékeinek értékesítésén túl szórakoztató és híradástechnikai berendezések, számítástechnikai eszközök, valamint barkácsgépek, háztartási kisgépek javításával, alkatrészeinek és kiegészítőinek forgalmazásával foglalkozik.

Kapcsolat
 • 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 136.
 • hétfőtől péntekig 8-18 óráig
  szombaton 9-13 óráig
 • rendeles__kukac__keszelektronic__pont__hu
 • +36-1-422-0090, +36-1-422-0089
  +36-20-335-8978
  +36-30-367-3900
  +36-70-519-0119