Menü

ÁSZF

Szaküzletünkben lehetősége van személyesen vásárolni, illetve bármelyik elérhetőségünkön fogadjuk megrendeléseit is.

A nem személyes átvétellel rendelt csomagok postaköltsége a fizetés módjától és a csomag méretétől függetlenül 2000 Ft+Áfa, (bruttó 2540 Ft)

A megrendelt termékek kiszállítása a Magyar Posta ( MPL ) szolgáltatásainak igénybevételével történik.

Üzletünkben a NAV által előírt on-line kassza segítségével adjuk a nyugtát, de kérésére természetesen névre szóló számlát állítunk ki. Készpénzes fizetési mód mellett elektronikus fizetési módként az azonnali átutalásos  fizetésre is lehetőség van.

Garancia

Az általunk forgalmazott új késztermékekre a PTK-ban meghatározott törvények az irányadók, ha a gyártó másképp nem rendelkezik. Ez alól kivételt képeznek a jellegéből adódóan nem visszavásárolható termékek (félvezetők, akkumulátorok, elemek, spray-k). Ezeket minőségbiztosítási okokból nem áll módunkban visszavásárolni.

Elállás joga

A fogyasztó és vállalkozás között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg internetes (email-es postai) vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatja. Minden ilyen formában vásárló vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza cégünkhöz. Elállásra vonatkozó igényét azonban be kell jelentenie. A jellegéből adódóan nem visszavásárolható termékeket (félvezetők, akkumulátorok, elemek, spray-k) minőségbiztosítási okokból nem áll módunkban visszavenni.

Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár vagy postás jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserélhetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár vagy postás által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Javítás, szerviz

Szórakoztató elektronikai berendezések, számítástechnikai termékek, barkácsgépek, háztartási kisgépek javítását, valamint az új termékek beüzemelését is vállaljuk. Az átlagos javítási idő néhány munkanap. Sűrgős esetekben felár ellenében lehetőség van aznapi javításra is. Ez az esetleges alkatrész beszerzési idő függvényében módosulhat. Aktuális javítási óradíjaink:

Készülék vizsgálati díj:
(A vizsgálati díj a készülék leadásakor fizetendő, a javítás összegége beszámításra kerül !)
3000,-
Készülék tisztítás, portalanítás:3500,-
HI-FI, DVD, mikrosütő javítás:5000,-
Audió készülék javítás:5000,-
Televízió, monitor javítás:8000,-
Számítógép javítás:5000,-
Videó javítás:5000,-
Kamera javítás:8000,-
Háztartási kisgép javítás:5000,-
Tárolás díja naponta:200,-

Az áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák !!!

A javított készüléket 14 napig díjmentesen tároljuk!

Készülék vizsgálati díjat nem kell fizetni, ha alkatrészhiány miatt nem tudjuk javítani a készüléket, illetve ha az Ügyfél kéri a javítást. Készülék vizsgálati díjat kell fizetni, ha a javítási költséghatár miatt a készüléket nem javíthatjuk meg.

A készülék javított egységeire és a beépített alkatrészekre 20.000Ft-os javítási összegig grátisz 3 hónap garanciát vállalunk. 20.000Ft-os javítási összeg felett a kötelező jótállást vállaljuk, melynek időtartama 6 hónap. Reklamációt kizárólag blokk vagy számla ellenében fogadunk el!

Általános javítási feltételek

A javításra behozott készüléket a munkafelvevő átvételi elismervényen átveszi és feltünteti a készülék típusát, gyári számát, külső sérüléseit és az Ügyfél által panaszolt hibáit. Szervizünk csak tiszta állapotban behozott készüléket javít. A javításokat típustól függően az átvétel sorrendjében végezzük el. Sürgősségi javítást csak felár ellenében vállalunk! A nem garanciális javítás esetén az Ügyfél által panaszolt hibákon kívül a készülékben talált egyéb hibákat is megjavítjuk külön felkérés nélkül (ez alatt a következő hibák értendők: pl. kopott gumis alkatrészek, elhasználódott, kívülről az ügyfél által még nem észlelhető hibák, tisztítás, karbantartás). Ezen hibák elhárítása az üzembiztos működés érdekében szükségesek. Ha az Ügyfél külön nem szab határt, mindenféle tájékoztatás nélkül megjavítjuk 5.000,-Ft-ig a készüléket. Az ügyfél kérésére, a javításra behozott készülékről állapot felmérést készítünk (értékbecslés, árajánlat). Készülék vizsgálati díjat nem kell fizetni, ha alkatrészhiány miatt nem tudjuk javítani a készüléket, illetve ha az Ügyfél kéri a javítást. Készülék vizsgálati díjat kell fizetni, ha az Ügyfél által megszabott javítási költséghatár miatt a készüléket nem javíthatjuk. Árajánlat, vizsgálati díj: 2000,-Ft . A készülékeket a szerviz terhelésének és az alkatrész beszerzésének függvényében 3-30 munkanap alatt javítjuk. A rezsi óradíjak a szervizben kifüggesztve láthatóak. Minimális javítási idő 1 óra. A továbbiakat 1/4-ed órás lebontásban számítjuk. A készülék javított egységeire és a beépített alkatrészekre 20.000Ft-os javítási összegig grátisz 3 hónap garanciát vállalunk. 20.000Ft-os javítási összeg felett a kötelező jótállást vállaljuk, melynek időtartama 6 hónap. Reklamációt kizárólag blokk vagy számla ellenében fogadunk el! Garanciát nem vállalunk olyan készülékekre, melyeket előzőleg szakszerűtlenül javítottak, vagy másik szerviz nem tudta megjavítani. A fejdob, lézer egység, szalagpálya és mechanikai alkatrészek tisztítása nem tartozik a garanciális hibák közé! A garancia idő kezdete a javítás elvégzése (számla dátuma). Késedelmes átvételkor a késés idejével csökken a garanciális idő. A garancia csak az általunk cserélt alkatrészekre és munkára vonatkozik. A garancia érvényét veszti, ha a készüléket más szétszedi, továbbá törés ill. elemi kár (túlfeszültség) villámcsapás esetén. A készülékben általunk okozott kárt megtérítjük. A javított készülékeket 14 napig díjmentesen tároljuk, ezután tárolási díjat számítunk fel. Összege: napi 200,-Ft. 3 hónapnál tovább a készüléket nem tároljuk, külön felkérés nélkül értékesítjük! Az eladási árból a javítási és tárolási költséget levonjuk, a fennmaradó összeget az ügyfélnek postázzuk. A vállalási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. idevonatkozó rendelkezései a mérvadóak.

Szaktanácsadás

Szakembereink üzletünkben személyesen vagy telefonon is műszaki tanácsadással szolgálnak a nálunk vásárolt termékekkel kapcsolatban.


Ólom tartalmú termékekkel kapcsolatos információk

Az ólom tartalmú termékekkel kapcsolatos Uniós szintű szabályozásra figyelemmel - Európai Parlament és a Tanács 1907/2006/EK rendelete (2006. december 18.) a vegyi anyagok regisztrálásáról, értékeléséről, engedélyezéséről és korlátozásáról (továbbiakban: REACH) és az Európai Parlament és a Tanács 1272/2008/EK rendelete (2008. december 16.) az anyagok és keverékek osztályozásáról, címkézéséről és csomagolásáról, a 67/548/EGK és az 1999/45/EK irányelv módosításáról és hatályon kívül helyezéséről, valamint az 1907/2006/EK rendelet módosításáról (továbbiakban: CLP) – Szolgáltató azokat a termékeket, melyek a REACH és CLP rendeletekben megjelölt mértékű ólmot tartalmaznak, fogyasztók részére nem forgalmazza.

Ólom REACH rendelet szerinti besorolása

Anyag megnevezése

Anyag besorolása

Korlátozás

 1. Kovasav, ólom-nikkel-só

 2. Ólom-hidrogén-arzenát

Rákkeltő anyagok: 1A. kategória

Nem hozható forgalomba és nem használható fel:

— anyagként,

— más anyag összetevőjeként, vagy

— keverékben lakossági ellátás céljából, ha az anyagban vagy keverékben az egyedi koncentráció legalább 0,1%

Ez a korlátozás nem vonatkozik az alábbiakra:

a) emberi felhasználásra szánt vagy az állatgyógyászatban használt gyógyszerek;

b) a 76/768/EGK irányelv szerinti kozmetikai termékek;

c) a következő üzemanyagok és más energiahordozók:

— a 98/70/EK irányelv hatálya alá eső motorüzemanyagok,

— mobil vagy állandó jellegű tüzelőberendezésekhez fűtő-anyagként használt ásványolaj- termékek,

— zárt rendszerekben értékesített energiahordozók (például gázpalackok);

d) a(z) 1272/2008/EK rendeletben foglalt művészfestékek;

 1. Ólom-kromát

 2. Ólom–szulfokromát-sárga;

 3. Ólom-kromát molibdát-szulfát-vörös;

Rákkeltő anyagok: 1B. kategória

 1. Ólom-hexafluor-szilikát

 2. Kovasav, ólom-nikkel-só

 3. Ólom-vegyületek, kivéve az e mellékletben másutt nevesített anyagokat

 4. Ólom-alkilok

 5. ólom-azid

 6. Ólom-kromát

 7. Ólom-diacetát

 8. Triólom-bisz (ortofoszfát)

 9. Ólom-acetát

 10. Ólom(II)-metánszulfonát

 11. Ólom-hidrogén-arzenát

 12. Ólom-2,4,6-trinitro-rezorcin-oxid, ólom-sztifnát

Reprodukciót károsító anyagok: 1A.

Ólom és vegyületeivel kapcsolatos további korlátozások a REACH rendelet szerint

(CAS-szám: 7439-92-1 EK-szám: 231-100-4)

 1. Korlátozás olyan árucikkek esetén, melyeket rendeltetésszerű használat mellett gyermekek szájba vehetnek

 1. Nem hozható forgalomba vagy használható a fogyasztók széles köre által elérhető árucikkekben, amennyiben az adott árucikkben vagy annak valamely hozzáférhető részében az ólom koncentrációja (fémben kifejezve) eléri vagy meghaladja a 0,05 tömegszázalékot, és az adott árucikket vagy annak valamely hozzáférhető részét rendeltetésszerű vagy ésszerűen előre látható használati feltételek mellett gyermekek szájba vehetik.

 1. Kivételek:

ha bizonyítható, hogy az adott árucikkből vagy annak valamely hozzáférhető részéből – legyen az bevonattal ellátott vagy anélküli – származó ólomkibocsátás nem haladja meg a 0,05 μg/cm2/óra (0,05 μg/g/óra) értéket, illetve bevonattal rendelkező tárgyak esetében a bevonat biztosítja, hogy rendeltetésszerű vagy ésszerűen előre látható használati feltételek mellett az adott árucikkből származó ólomkioldódás legalább két évig nem haladja meg a szóban forgó határértéket.

E bekezdés alkalmazásában az olyan árucikkeket vagy árucikkek olyan hozzáférhető részeit kell gyermekek által szájba vehetőnek tekinteni, amelyek kiterjedése bármely irányban kisebb, mint 5 cm, vagy amelyeknek ekkora méretű eltávolítható vagy kiálló része van.

а) az (1) bekezdés hatálya alá tartozó ékszerek;

b) a 69/493/EGK irányelv I. mellékletében (1., 2., 3. és 4. kategória) meghatározott kristályüveg;

c) nem szintetikus vagy rekonstruált drágakő vagy féldrágakő (7103 KN-kód, a 2658/87/EGK rendelet szerint), kivéve, ha ezeket ólommal, annak vegyületeivel vagy ezeket tartalmazó keverékekkel kezelték;

d) zománcok, amelyek ásványi anyagok legalább 500 °C-on való olvasztásakor összeolvadással, üvegesítéssel vagy zsugorítással keletkező üvegszerű keverékek;

e) kulcsok és zárak, beleértve a lakatokat is;

f) hangszerek;

g) sárgarézötvözetekből készült árucikkek vagy alkotórészek, amennyiben a sárgarézötvözetben az ólom koncentrációja (fémben kifejezve) nem haladja meg a 0,5 tömegszázalékot;

h) írószerek hegye;

i) vallási célt szolgáló tárgyak;

j) hordozható cink-szén elemek és gombelemek;

k) az alábbi jogszabályok hatálya alá tartozó árucikkek:
i. 94/62/EK irányelv;
ii. 1935/2004/EK rendelet;
iii. 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv
iv. 2011/65/EU európai parlamenti és tanácsi irányelv

Szolgáltató az anyagok és keverékek osztályozására, csomagolására és címkézésére vonatkozó más közösségi rendelkezések alkalmazásának sérelme nélkül, a forgalomba hozatal előtt biztosítja, hogy ezen anyagok és keverékek csomagolása jól láthatóan, olvashatóan és eltávolíthatatlanul a következő jelöléssel legyen ellátva: „Kizárólag szakmai felhasználó részére.”.

A Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett webáruházba/weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webáruháznak –, a fentieket tudomásul veszi.

Felhasználó a webáruházba/weboldalra való belépéssel nyilatkozik, hogy a jelen Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el és tudomásul veszi, hogy a jelen pontban meghatározott, a REACH és CLP rendeletekben megjelölt mértékű ólmot tartalmazó termékeket csak akkor rendelheti meg, ha nem minősül lakossági fogyasztónak. Szolgáltató kizárja mindennemű felelősségét arra az esetre, ha a Felhasználó jogosulatlanul, jelen Szabályzatban foglalt rendelkezések ellenére fogyasztói minőségben rendel ólmot tartalmazó termékeket.

A webáruházban a Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, illusztrációként szerepelhetnek. Nem vállalunk felelősséget a webáruházban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

A megjelenített termékek online/személyesen/telefonon rendelhetőek meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők (emellett EUR-ban is megjelenítjük őket), tartalmazzák a törvényben előírt ÁFA-t, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A KÉSZ Elektronic Kkt. a webáruház termékeinek értékesítésén túl szórakoztató és híradástechnikai berendezések, számítástechnikai eszközök, valamint barkácsgépek, háztartási kisgépek javításával, alkatrészeinek és kiegészítőinek forgalmazásával foglalkozik.

Kapcsolat
 • 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 136.
 • hétfőtől csütörtökig 8-18 óráig
  pénteken 8-15 óráig
  szombaton 9-13 óráig
 • rendeles__kukac__keszelektronic__pont__hu
 • +36-1-422-0090, +36-1-422-0089
  +36-20-335-8978
  +36-30-367-3900
  +36-70-519-0119